Doffe huid

Doffe huidDoffe huid

Heeft u last van een vermoeid ogende, droge huid die er grauw uitziet en waarbij uw natuurlijke glow verloren is? Een doffe huid kan cosmetisch erg vervelend zijn. Oorzaken zoals stress, vermoeidheid, zonschade en een laag vochtgehalte kunnen ervoor zorgen dat jouw huid er dof uit gaat zien. Wilt u uw natuurlijke glow terug krijgen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

De term ‘doffe huid’ of ‘matte huid’ verwijst meestal naar een vermoeid ogende, droge huid die zijn natuurlijke glans heeft verloren en er grauw uitziet. Rimpels en pigmentatie veroorzaakt door zonschade kunnen dit effect hebben, waardoor de huid haar elasticiteit en collageen verliest.

Een vermoeid ogende doffe huid kan veroorzaakt worden door overmatig blootstelling aan zonlicht, weinig slaap, stress en bepaalde leefstijlkeuzes zoals roken en slechte voeding. Ook dampen van schoonmaakmiddelen en geurstoffen van kaarsen kunnen de luchtkwaliteit aantasten en oxidatieve stress geven. Al deze factoren zorgen, in combinatie met te weinig reinigen, exfoliëren en hydrateren, voor een doffe, vale of grauwe uitziende huid.

Heeft u last van een doffe en vale huid en wilt u graag die natuurlijke glow weer terug krijgen?  Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor een doffe huid:
Peelings (milde, medium en diepe)
Microneedling
Diamond peel
VPL laser
Medisch led licht therapie
Skinboosters (skininjectur U225)
Productadvies

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidcondities/huidtypes

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!