Huidproblemen

Roodheden

Heeft u last van aanhoudende rode wangen of een rode neus? Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Vaak proberen we het te camoufleren, maar dit lukt niet altijd. Een rode huid kan soms erg vervelend zijn en u belemmeren in sociale contacten. Roodheid in het gezicht wordt vaak veroorzaakt door bloedvaatjes die overactief zijn. Als deze vaatjes zich gaan verwijden dan veroorzaken ze rode vlekken op de huid. Blijvende roodheid in het gezicht wordt vaak gezien als onderdeel van een ontstekingsreactie, overmatige zonblootstelling en bij vaatafwijkingen. Roodheid kan ook erfelijk zijn, sommige mensen hebben van nature een gevoelige huid die snel rood wordt.

Er zijn verschillende vormen van roodheden te onderscheiden:

Overzicht roodheden

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!