Vanous lake

Venous lakeVenous lake

Heeft u last van een klein paars/rood bultje op uw (onder)lip? Een vanous lake is een plaatselijk goedaardig bloedvatgezwelletje en ontstaat meestal op oudere leeftijd. Stoort u zich hieraan en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Een venous lake is een ovaal/rond, donkerblauw, rood of paars goedaardig bloedvatgezwelletje. Ze kunnen soms wel een afmeting van 1 cm hebben. De voorkeursplaats van een venous lake is de (onder)lip, maar kan in zeldzame gevallen ook op andere plekken in het gelaat voorkomen. Ze groeien heel langzaam. Meestal komt het bloedvatgezwelletje voor bij oudere volwassenen en geeft verder geen problemen.

De oorzaak van een venous lake is nog niet helemaal duidelijk. Chronische zonblootstelling lijkt de belangrijkste risicofactor te zijn. Langdurige blootstelling aan de zon maakt het bindweefsel in de huid zwak, voornamelijk de elastische bindweefsel vezels (elastine) gaan verloren. Hierdoor kunnen bloedvaatjes gaan verwijden. Een venous lake verdwijnt helaas niet spontaan.

Heeft u last van een vanous lake en wilt u deze graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de venous lake en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor een venous lake:
VPL vaatlaser

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht roodheden

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!