Behandelingen

Peelings

Door het aanbrengen van een peeling wordt de conditie van uw huid verbeterd en worden huidproblemen aangepakt. Er zijn verschillende soorten peelings, variërend in sterkte. Van een lichte peeling die progressief resultaat boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft, tot de diepe, medische TCA peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek zullen wij samen met u kijken welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. Om het optimale resultaat te behalen, worden de peeling behandelingen in kuurverband uitgevoerd en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze deskundige huidtherapeut.

De behandelaar geeft ook een product advies zodat je thuis verder werkt aan een optimaal resultaat van jouw behandeling. Volg hierbij zorgvuldig de richtlijnen op van de behandelaar m.b.t. het gebruik van deze thuisproducten.

Medical Beauty Center werkt met de peelings van Dermaceutic, Renophase, Skintech, Christina, Skinceuticals en Obagi Medical.

PeelingsPeelings_medical_beauty_center

Een milde peeling zorgt voor:

– stimuleren van de cel vernieuwing
– stimuleren van aanmaak collageen en elastine
versnelde celdeling
– een gladder huidoppervlak
verbeterde specifieke huidfuncties
– diverse verbeterde indicaties

Een medium TCA peeling (chemische peeling) biedt bovendien :

– duidelijk zichtbare verbetering op rimpels, grove poriën, verslapte huid, hydratatie en huidstructuur

Een diepe peeling versterkt het effect doordat deze nog dieper in de huidlaag werkzaam is.

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!