Beautybehandelingen

Wimperlifting

Van korte tot lange volle wimpers, met de wimperlifting behandeling krijgt u mooie gekrulde wimpers zonder gebruik te maken van wimper extensions. De wimpers worden meer gelift bij deze behandeling dan bijvoorbeeld met een wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij gebruikt worden.

Meest gestelde vragen :

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. LVL Lashes is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

U wordt verzocht zonder mascara en/of oog make-up te komen en het liefste geen lezen te dragen. Om te zorgen voor betere hechting van de wimpervloeistof aan de wimpers, worden uw wimpers voor de behandeling nog een keer goed gereinigd.

Tijdens de behandeling worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst. De dikte van de pads zorgen voor de gewenste krul. Daarna worden uw wimperharen aan de siliconen pads bevestigt door middel van een speciale bonding gel.

Daarna wordt een permanente vloeistof aangebracht, dat tussen de 10 a 14 minuten blijft zitten, afhankelijk van de dikte en conditie van de wimpers.

Vervolgens brengen wij de volumising fix aan op de wimpers. Deze blijft 5 à 6 minuten zitten.

Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden.

De behandeling eindigt met een moisturizing serum die uw wimpers verzorgt en versterkt.

Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 à 8 weken.

Een wimperlift behandeling is niet voor iedereen geschikt.

Contra-indicaties:
– Ooginfectie
– Psoriasis
– Trichotillomania
– Zwangerschap
– Hele droge ogen
– Alopecia

Direct na de behandeling heeft u mooie gekrulde wimpers. Een wimperlift blijft tussen de 6 à 8 weken zitten.

Een wimperlift is een veilige behandeling. Een zeldzaam risico is een allergische reactie op een van de bestanddelen.

De wimperlift heeft ongeveer 24 uur nodig om zich te herstellen en te fixeren. Als je de eerste 24 uur niet voorzichtig bent met je wimpers, kan de permanent zakken en een slecht resultaat geven. Hierdoor adviseren wij de eerste 24 uur na de behandeling om:

  • De wimpers niet nat maken (niet douchen, zwemmen, sauna of stoombaden)
  • Geen mascara
  • Niet in de ogen wrijven
  • Geen oogcrème

 

Overzicht beautybehandelingen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!