Ongewenste haargroei

Ieder mens heeft haren op zijn lichaam. Helaas hebben veel mensen last van haargroei op plekken waar hij of zij dat liever niet hebben. Denk aan haren op uw kin, lip of andere lichaamsdelen. Dit noemen wij ongewenste haargroei. Sommige mensen hebben enkel donshaartjes, anderen hebben last van dikkere en donkere haren. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben. Ongewenste haargroei ontstaat meestal in de puberteit.

Verder kunnen ook hormonale veranderingen een rol spelen, zoals de overgang of een zwangerschap. De aandoening komt ook vaak voor bij vrouwen met het Polycysteus ovarium syndroom (POS) en bij mensen met een Mediterraans huidtype. Ook zijn er mensen die van nature aanleg hebben voor ongewenste haargroei.

Er zijn verschillende vormen van ongewenste haargroei te onderscheiden:

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!