Beauty behandeling

Medische Tatoeage

Dermatografie wordt ook wel medische tatoeage of medische pigmentatie genoemd.

Dit is een methode om kleur in de huid aan te brengen. De methode wordt toegepast bij kleurafwijkingen van de huid. Denk aan een tepelhoftatoeage of het camoufleren van een ontkleurd litteken. De techniek is te vergelijken met permanente make-up.

Wanneer wordt dermatografie toegepast?

Na borstreconstructie of een borstverkleining wordt de tepel samen met het tepelhof gepigmenteerd. Dit kan door middel van de 3D techniek of met vooraf een tepelreconstructie.
Na haaruitval van de wenkbrauwen (o.a. chemo of alopecia areata).
Bij kleurafwijkingen in de huid zoals ontkleurde littekens na trauma’s (operatiewonden, schaafwonden of andere verwondingen).

Een overzicht van al onze medische tatoeage - dermatografie behandelingen:

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!