Huidverslapping lichaam

huidverslapping lichaamhuidverslapping lichaam

Is uw huid minder stevig dan een aantal jaar geleden? Ziet u uw huid van uw benen, billen, buik of rondom uw bovenarmen slapper worden? In een ideale wereld blijft onze huid voor altijd collageen en elastine aanmaken. Helaas is dit niet het geval. Vanaf ons 25e levensjaar neemt het bindweefsel en elastine in de huid af. Het gevolg hiervan is dat uw huid gaat verslappen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

 

Meest gestelde vragen :

Huidverslapping is letterlijk het slapper wordt van de huid, waardoor deze gaat ‘hangen’. Door huidverslapping kan het vet in het lichaam (dat zich in compartimenten bevindt) zich gaan verplaatsen. En dat gaat altijd naar beneden, onder invloed van de zwaartekracht. Hierdoor kunt u huidverslapping gaan zien bij uw benen, billen, buik of rondom uw bovenarmen.

Huidverslapping ontstaat door uitrekking van dieper gelegen bindweefsel bandjes. Deze bandjes, ook wel “ligamenten” genoemd, houden normaliter huidstructuren zoals vetcompartimenten bij elkaar. Deze bandjes verslappen door vermindering van vetweefsel, collageen en elastine en ook door inkrimping van onderliggende botstructuren. Hoe snel het proces van huidverslapping verloopt is afhankelijk van verschillende factoren. 80% Van de mate van huidverslapping wordt bepaald door externe invloeden en 20% is genetisch bepaald. Een aantal oorzaken van huidverslapping is ouderdom, slappe huid na een bevalling, roken, gebrek aan beweging, gewichtsverlies of zonschade.

Heeft u last van huidverslapping van het lichaam en wilt u dit graag laten behandelen? Een erg verslapte huid kan nooit meer helemaal strak worden. Op zo’n punt is het alleen nog mogelijk om de huid, voor een groot deel, operatief te verstrakken. Het is daarom van harte aan te raden om tijdig te beginnen met preventieve behandelingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor huidverslapping van het lichaam:
Bindweefselmassage (manueel of mechanisch)

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!