Gummy smile

Gummy smileGummy smile

Lacht u altijd met uw hand voor uw mond omdat uw tandvlees zichtbaar aanwezig is? Dit is niet nodig. Een “gummy smile”, ook wel “tandvleeslach” genoemd, is vrij eenvoudig te behandelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Bij een gummy smile is er overmatig tandvlees zichtbaar tijdens het lachen. Een gummy smile zorgt voor een te blote tandvlees bij het lachen wat vaak als onaantrekkelijk wordt beschouwd. Hierdoor zijn mensen met een gummy smile vaak onzeker en durven daarom ook niet snel voluit te lachen. Gelukkig is een gummy smile eenvoudig te behandelen met een tijdelijke spierontspanner.

Een gummy smile (tandvleeslach) is vaak aangeboren. De oorzaak van een gummy smile is dat de aangezichtsspiertjes die de bovenlip omhoog trekken net iets te hard werken. Hierdoor wordt het tandvlees zichtbaarder. Het heeft dus niets te maken met kleine tanden, een brede strook tandvlees of een dunne bovenlip. Het is geen groot probleem, maar misschien wel erg vervelend.

Gelukkig is een gummy smile eenvoudig te behandelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor een gummy smile:
injectabales (allergan)

Tijdens deze behandeling wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van het merk Allergan.

Meest voorkomende problemen

Overzicht overige aandoeningen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!