Beautybehandelingen

Verven wimpers en wenkbrauwen

Overweegt u om uw wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven? Wenkbrauwen en wimpers zijn zeer bepalend voor de uitdrukking en uitstraling van uw gezicht. Het verven van wenkbrauwen en/of wimpers is ideaal voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Ook wanneer u een donkere haarkleur heeft, kan een gedeelte van uw wenkbrauwen en/of wimpers onzichtbaar zijn. Een verfbeurt kan dan uw blik nog intenser maken. Ook is het verven van wimpers en/of wenkbrauwen ideaal wanneer u met vakantie gaat.

Meest gestelde vragen :

Voordat uw wenkbrauwen en/of wimpers worden geverfd, wordt als eerste een zachte crème op de gevoelige huid rond de ogen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er geen verf op uw huid terecht komt. Daarna worden uw wimpers en/of wenkbrauwen geverfd. Na het aanbrengen van de verf heeft het product wat tijd nodig om in te trekken, daarna wordt de verf vakkundig verwijderd.

U wordt verzocht zonder mascara en/of oog make-up naar de afspraak te komen.

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met het merk Apraise. De verf van het merk Apraise is geschikt voor alle soorten huidtypen.

Na het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen ziet u direct resultaat. U heeft ongeveer vijf tot zes weken plezier van deze behandeling. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Er is geen sprake van een herstelperiode bij deze behandeling. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten hervatten.

 

 

Het is een eenvoudige behandeling met een minimale kans op bijwerkingen of complicaties. Een zeldzaam risico is een allergische reactie op een van de bestanddelen.

Overzicht beautybehandelingen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!