Maak kennis met ons team en de plastisch chirurgen waar we mee samenwerken zodat u en uw huid er altijd stralend en gezond blijft uitzien. Wat er ook gebeurt!

Mijn naam is Miranda Schalk. meer als 30 jaar geleden startte ik als pas afgestudeerde schoonheidsspecialiste mijn praktijk in Bergen op Zoom. In die 30 jaar heb ik er steeds naar gestreefd om mijn klanten te behandelen met de laatste nieuwe producten, technieken – en apparatuur, om de beste resultaten te bereiken. Inmiddels geef ik leiding aan een moderne kliniek met een team van HBO huidtherapeuten en een plastisch chirurg. Mijn specialisaties zijn peelings, medisch led lichttherapie en de koude diode laser.

Niet alleen als klant of patiënt staat u centraal bij mij, ook als mens met uw persoonlijk verhaal vindt u bij mij een luisterend oor.

Mijn klanten verdienen persoonlijke aandacht, vakbekwame specialisten en een effectieve behandeling!

Miranda Schalk - Eigenaresse/Bestuurder Medical Beauty Center B.V. - ANBOS Schoonheidsspecialiste met specialisaties
Miranda Schalk
Team foto Medical Beauty Center

Ik ben Raymond de Zeeuw en werk zowel als cosmetisch arts als fleboloog. Met name die afwisseling vind ik zo leuk. Het persoonlijke contact, samen toe werken naar een doel, meehelpen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Het zijn allemaal aspecten waardoor ik zo geniet van mijn werk.

Injectables
Als cosmetisch arts heb ik mij bekwaamd in behandelingen met injectables. Met dit soort behandelingen kunnen enerzijds zowel het volume, de contouren als fijne lijntjes en plooien in het gelaat gecorrigeerd worden door gebruik te maken van fillers en anderzijds door het cosmetisch gebruik van botox kunnen expressierimpelsovermatig transpirerentandenknarsen en migraine behandeld worden.

Elk gezicht is uniek en verdient daarom een persoonlijke en zorgvuldige benadering met als uiteindelijke doel een natuurlijk en fris uiterlijk te creëren

Officieel gecertificeerd cosmetisch arts KNMG

In 2012 is mijn liefde voor de cosmetische geneeskunde ontstaan met interesses voor de injectables en lasertherapie (fractional CO2laser, vaatlaser en laser tbv (kalk)nagels). Sinds 2019 ben ik officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Behandelen van spataderen
Als fleboloog houd ik mij bezig met de diagnostiek en de behandeling van spataderen. Deze spataderen zijn vaak cosmetisch ontsierend, maar ze kunnen ook op termijn leiden tot medische klachten. Beide aspecten verdienen de volledige aandacht aangezien je naast mooie benen vooral ook gezonde benen wilt.

Laseren van kalknagels
Een ander veel voorkomende en tevens ontsierende aandoening is de schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd). Naast bestaande behandelingen als lokale therapie, orale medicatie en pedicure is lasertherapie van deze nagels een veel toegepaste methode. Er is een aanzienlijke verbetering te verkrijgen van de aangedane nagel(s).

Wat ik belangrijk vind
Ik doe mijn best om altijd goed te luisteren naar de zorgvraag van de cliënt, waar komt hij/zij voor en hoe kan ik daarop inspelen. Door juist te inventariseren en daar naar te handelen, wil je het optimale resultaat bereiken waardoor je de cliënt met een goed gevoel naar huis kunt laten gaan. Daar gaat het om!

 

 

Drs. Raymond de Zeeuw - Officieel gecertificeerd cosmetisch arts KNMG en fleboloog.
Drs. Raymond de Zeeuw
Team foto Medical Beauty Center

Als huidtherapeut behandel ik de zieke en beschadigde huid. Het geeft veel voldoening om zowel medische als cosmetische behandelingen uit te voeren. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk advies en behandelplan en dat maakt het werkt als huidtherapeut leuk en uitdagend iedere dag weer.

Van acnebehandeling tot medische tatoeage, als ik door mijn behandeling weer een stuk zelfvertrouwen kan teruggeven aan de cliënt dan geeft dat mij goed gevoel!”

Shirley Mol - Senior HBO Huid - en oedeemtherapeute - dermatografie (medische tatoeëring) en PMU
Shirley Mol
Team foto Medical Beauty Center

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste wist ik al snel dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen en specialiseren. Daarom ben ik de opleiding Huidtherapie gaan volgen aan de hogeschool in Utrecht.

Het beroep huidtherapie is erg afwisselend en uitdagend, omdat iedereen uniek is en elke huid zijn eigen persoonlijke behoeften heeft. Daarom hecht ik veel belang aan het samen met de cliënt opstellen van een passend behandelplan. Of het nu gaat om een cosmetische of medische hulpvraag, ik sta altijd klaar om mijn kennis met u te delen.

Als cliënt staat u op nummer één bij mij. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en wat het beste voor u is, hierdoor kunnen we streven naar een mooie en gezonde huid zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat!

Komt u ook een keer bij mij op de behandelstoel liggen?

Carmen Baaijens - Huidtherapeut - en schoonheidsspecialiste met specialisaties
Carmen Baaijens
Team foto Medical Beauty Center

Bij Medical Beauty Center ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden en zorg ik voor een dagelijks goed verloop van onze webwinkel.

Met het prachtige assortiment huid verbeterende producten en behandelingen is het erg leuk om klanten te kunnen adviseren. Daarnaast vind ik het belangrijk om onze klanten goed en snel te kunnen helpen waardoor we grote tevredenheid bij onze klanten opbouwen.

Graag help ik u verder bij productadvies, andere mogelijke vragen of het inplannen van uw afspraak!

Ingrid Loos - Office manager
Ingrid Loos
Team foto Medical Beauty Center

Binnen Medical Beauty Center draag ik met toewijding en verantwoordelijkheid zorg voor de webshop. Mijn voornaamste doel is ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met de kwaliteitsproducten die we aanbieden. Ik hecht veel waarde aan het tijdig leveren van bestellingen en aan het verstrekken van producten en samples die gericht zijn op specifieke huidproblemen. Daarnaast bied ik ondersteuning aan officemanagers bij diverse administratieve taken.

Ik zie u graag terug bij ons in de kliniek!

Reka Botos - Assistent Office Manager
Reka Botos
reka

Tijdens mijn werk bij het Medical Beauty Center vervul ik diverse taken, voornamelijk gericht op het beheer van onze online webshop. Daarnaast sta ik ook telefonisch klaar om u van advies te voorzien of om een afspraak voor u in te plannen.

Ik volg momenteel de opleiding HBO Huidtherapie in Den Haag. Er valt ontzettend veel te leren over de huid, en het is een onderwerp dat natuurlijk iedereen aangaat.

Ik sta er graag klaar voor om u te helpen bij het verbeteren van uw huidproblemen!

 

 

Eefje Doggen - Huidtherapeut in opleiding en assistent office manager
Eefje Doggen
eefje

Mijn naam is Emmi Friedeman.

Ik ben werkzaam als plastisch chirurg in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

In het ziekenhuis houd ik me o.a. bezig met borstreconstructies: na kanker, maar ook na zwangerschap, bij aangeboren afwijkingen of onvrede over vorm of volume van de borst.

Via deze weg heb ik kennis gemaakt met Medical Beauty Center en Miranda Schalk. Ik was op zoek naar iemand die de laatste fase van een borstreconstructie met hetzelfde enthousiasme, gedrevenheid en bovenal kwaliteit zou kunnen invullen; de tepeltatoeage. Dit alles vond ik bij Miranda.

Het klikte meteen. Beiden hebben we oog voor detail en kwaliteit en willen uitsluitend het beste voor onze cliënten. Dit heeft geleid tot een fijne samenwerking.

Bijzonderheden

– Plastisch, reconstructief en handchirurg met verdieping in borstreconstructie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

– Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)

– Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NvEPC)

– Lid van de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NvvH)

– FEBOPRAS – Fellow of European Board of Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery

– Lid van de Federatie Medische Specialisten

– Secretaris Commissie ONE (Onderwijs, Nascholing & Examinering)

Drs. Emmi Friedeman - Plastisch chirurg Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch
Drs. Emmi Friedeman
team drs emmi friedeman

Overweegt u een ingreep in het Amphia ziekenhuis Breda?

Ons team medisch specialisten bestaat uit ervaren plastisch chirurgen, die allen BIG geregistreerd zijn en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie.

Onze aandachtsgebieden zijn esthetische chirurgiereconstructieve chirurgie en hand/pols chirurgie.

Bij esthetische chirurgie kunt u denken aan boven- en onderooglid correcties, correcties van de stand van de wenkbrauw, borstvergrotingen of borstverkleiningen, facelifts en oorcorrecties. Tevens worden niet operatieve correcties door botox of niet permanente fillers verricht.

Bij reconstructieve chirurgie is een groot deel borstreconstructies na borstkanker: dit kan met een implantaat, maar ook met eigen weefsel van rug of buik. Veel mensen krijgen huidkanker, waarbij wij dan de ontstane defecten zo natuurlijk mogelijk herstellen. Tevens vallen brandwonden en littekencorrecties hier onder.

Ook doen we veel hand en pols chirurgie: behandeling van beklemde zenuwen als in een carpaal tunnel syndroom, maar ook duimbasis klachten, haperende vingers, behandeling van peesletsels of andere traumatische aandoeningen, ziekte van Dupuytren waarbij er een toenemende kromstand van de vingers is en nog vele andere.

Wij werken in de veilige omgeving van het Amphia ziekenhuis, zodat we vierentwintig uur per dag kwalitatief hoogstaande zorg kunnen leveren.

U bent van harte welkom voor informatie als u vragen heeft.

Wilfred Kolkman, C. Theunissen, Guido Dolmans en Thijs de Wit - Plastische chirurgen Amphia Breda
Wilfred Kolkman, C. Theunissen, Guido Dolmans en Thijs de Wit
team plastisch chirurgie breda (002)
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!