Intake en huidanalyse

Intake

Wanneer u als nieuwe patiënt/cliënt bij ons komt, is een intakegesprek meestal nodig. Tijdens dit gesprek maakt de huidtherapeut kennis met u en uw huid, brengt de voorgeschiedenis en uw klachten in kaart en beoordeelt of u veilig behandeld kan worden. Op basis van wat de huidtherapeut ziet en u vertelt, zal samen met u een behandelplan opgesteld worden. Er wordt met u besproken welke behandelingen geadviseerd worden, hoeveel behandelingen we denken nodig te hebben, welke resultaten u mag verwachten, wat de kosten zullen zijn en u krijgt informatie met betrekking tot eventuele voor- en nazorg. De gemaakte afspraken worden voor u vastgelegd en na ondertekening van het toestemmingsformulier (informed consent) zullen, wanneer van toepassing, foto’s voor uw dossier gemaakt worden.

Voor veel huidproblemen adviseren we een huidanalyse te laten uitvoeren door onze huidtherapeut met de OBSERVE520X.

Lees meer over huidanalyse >>>

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze behandelingen.

Ben je benieuwd voor welke behandelingen je bij ons terecht kunt? Hieronder vind je een overzicht met alle problemen. Tijdens het gratis consult maakt de arts en/of de huidtherapeut een behandelplan op maat, zodat jij altijd de beste behandeling krijgt voor jouw huid!

Behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!