Huidcondities

Het achterhalen van je huidtype of huidconditie kan lastig zijn. Een glimmend gezicht hoeft namelijk geen vette huid als huidtype te zijn. Een huidtype is niet hetzelfde als een huidconditie. Een huidtype is genetisch bepaald, dat zit dus verwerkt in je DNA. Welk huidtype je hebt ligt aan de hoeveelheid talg die je huid aanmaakt. Als je huid veel talg aanmaakt, dan heb je een vette huid. Maakt uw huid te weinig talg aan, dan heeft u een droge huid. Een huidtype kan niet veranderd worden, maar kan wel in balans worden gebracht.

Een huidconditie is de staat waarin uw huid op dat moment verkeerd. Het wordt veroorzaakt door interne en externe factoren. Bij interne factoren kan je denken aan een zwangerschap, stress, puberteit, ziekte en ouder worden. Externe factoren die de huidconditie kunnen veranderen zijn bijvoorbeeld verkeerde cosmetica producten, temperatuurschommelingen, leefstijl en UV-stralen. Het is mogelijk om tegelijkertijd verschillende huidcondities te hebben. Verder kunnen de verschillende huidcondities bij alle huidtypes voorkomen. Een vochtarme huid kan bijvoorbeeld voorkomen bij een gevoelige huid, maar ook bij een vette huid.

Er zijn verschillende huidtypes en huidcondities te onderscheiden:

Overzicht huidcondities en huidtypes

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!