Kersenwratjes

KersewratjeKersewratje

Heeft u last van kleine, felrode, ronde bloedblaartjes op uw huid? Dan heeft u waarschijnlijk last van kersenwratjes, ook wel seniele angiomen genoemd. Kersenwratjes komen vaak voor en ze zijn geheel goedaardig. Vrijwel iedereen boven de 40 jaar heeft wel ergen één of meerdere kersenwratjes. Vanaf een leeftijd van 60 jaar of ouder komen ze in nog grotere aantallen voor op de huid. Gelukkig zijn kersenwratjes zeer succesvol te behandelen bij de huidtherapeut. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Kersenwratjes worden ook wel cherry angiomen of bloedblaartjes genoemd. Het is een veelvoorkomende en onschuldige huidaandoening. De Latijnse benaming is angioma senilia, oftewel ‘vaatgezwelletjes bij ouderen’. Ze zien eruit als helderrode, licht gezwollen vlekjes van 1 tot 5 millimeter grootte. Meestal worden ze gezien in grote getale op de romp van je lichaam.

Kersenwratjes ontstaan door een plaatselijke toename van zeer kleine, maar sterk verwijde vaatjes in je huid. Hierdoor ontstaan kleine vaatzwellinkjes. Het is niet duidelijk waarom ze ontstaan. Overmatige blootstelling aan zonlicht is waarschijnlijk een uitlokkende factor. Genetische aanleg speelt ook een rol.

Stoort u zich aan de kersenwratjes op uw lichaam? Gelukkig zijn er mogelijkheden om kersenwratjes succesvol te behandelen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor kersenwratjes:
VPL vaatlaser
Plasmamedical behandeling

Meest voorkomende problemen

Overzicht roodheden

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!