Medische tatoeage

Tatoeage pigmenten

Op zoek naar een gezonde en veilige medische tatoeage?

Bij Medical Beauty Center werken we uitsluitend met inkten die geen schadelijke stoffen bevatten voor uw lichaam.

Wij werken met de inkten van World Famous Ink®.

De nieuwe Limitless-inktlijn is ontwikkeld in overeenstemming met de nieuwste REACH-regelgeving van de Europese Unie die van kracht is vanaf 4 januari 2022.

World Famous Ink® brengt je tatoeage-inkt van topkwaliteit met een erg hoog pigmentgehalte en een verbazingwekkende stroomsnelheid. World Famous Ink neemt goed op in de huid en geneest supersnel.

– Bevat geen dierlijke producten

Nooit getest op dieren

– Beter voor de immuniteit en de algehele gezondheid

– Betrouwbaarder en veiliger op de huid

Langdurige inkt en levendige kleuren

– Veganistisch

Wat is REACH?
REACH is de huidige Europese chemicaliënwetgeving en op basis daarvan een systeem voor de registratie, evaluatie en autorisatie van chemicaliën. ECHA is verantwoordelijk voor het beheer van dit REACH-systeem.

Waar staat REACH voor?
REACH staat voor Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals..

Wat is de REACH-verordening?
De REACH-regeling vormt de basis voor de EU-brede wetgeving inzake chemische stoffen. In het algemeen omvat alle resoluties en de daaruit geïmplementeerde regelgeving voor tatoeageproducten, evenals delen van de Cosmeticaverordening en de Verordening inzake classificatie, etikettering en verpakking (CLP) van stoffen en mengsels. Op 14 december 2020 heeft het Publicatieblad van de Europese Unie Verordening (EU) 2020/2081 van de Commissie gepubliceerd tot wijziging van bijlage XVII bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de registratie en beoordeling van en de autorisatie en beperkingen of Chemicals (REACH) met betrekking tot stoffen in permanente make-up en tatoeage-inkten.

Een overzicht van al onze medische tatoeage - dermatografie behandelingen:

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!