Huidverslapping gelaat

Huidverslapping gelaatHuidverslapping gelaat

Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 25e levensjaar neemt het bindweefsel en elastine in de huid af. Het gevolg hiervan is dat uw huid gaat verslappen. Huidverslapping wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Niet alleen omdat uw huid er ouder uit gaat zien, maar ook omdat het hinder kan veroorzaken tijdens het dagelijks leven. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Huidverslapping is letterlijk het slapper wordt van de (gezichts-)huid, waardoor deze gaat ‘hangen’. Huidverslapping wordt vaak aangezien als een rimpel, maar dit is het eigenlijk niet. Huidverslapping is een hangende huid en hoort bij het verouderingsproces van het lichaam. Daarnaast kan de huid zich ophopen waardoor er plooien en rimpels ontstaan.

Huidverslapping ontstaat door uitrekking van dieper gelegen bindweefsel bandjes. Deze bandjes, ook wel “ligamenten” genoemd, houden normaliter huidstructuren zoals vetcompartimenten bij elkaar. Deze bandjes verslappen door vermindering van vetweefsel, collageen en elastine en ook door inkrimping van onderliggende botstructuren. Een verslapte huiddeel kan zelf een plooi of rimpel veroorzaken. Het resultaat? Hangende bovenoogleden. Maar ook wallen en een slappe huid bij de kaaklijn. Omdat de huid van de hals dunner is dan die van je gezicht, veroudert deze vaak sneller.

Heeft u last van een verslapte huid in uw gelaat en wilt u dit graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor huidverslapping in het gelaat:
Bindweefselmassage
Skinboosters (Skininjector U225)
Plasmamedical behandeling
Diepe peelings
Microneedling
Filler injectables (teosval, Juvederm)

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!