Huidproblemen

Acné (gelijkende) huidproblemen

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Het is een huidaandoening waarbij mee-eters (comedonen), puistjes (pustels), pukkels (papels) en/of onderhuidse ontstekingen (noduli) voor kunnen komen.

Medical Beauty Center biedt voor de meeste vormen van acne een oplossing. Tijdens het intakegesprek bekijkt de huidtherapeut welke behandelopties eventueel in combinatie het beste resultaat gaan geven voor uw acne huid.

Er zijn verschillende vormen van acne te onderscheiden:

Meest voorkomende problemen

Overzicht acne huidaandoeningen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!