Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan het samenstellen en onderhouden van de website, is het mogelijk dat de informatie die op de website van Medical Beauty Center wordt gepubliceerd onvolledig, gedateerd of onjuist is.

Om deze reden kunnen aan de informatie op de website van Medical Beauty Center geen rechten worden ontleend en aanvaardt Medical Beauty Center geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie die door middel van de website www.medicalbeautycenter.nl is verkregen.

Voor gerichte informatie en adviezen raden wij u aan een afspraak te maken met één van de medewerkers.

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!

    Nieuwsbrief

    Altijd op de hoogte blijven?

    Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

    Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om u maandelijks nieuwsbrieven te versturen. U kunt op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail. Onze privacyverklaring vindt u hier.