Gevoelige huid

Gevoelige huidGevoelige huid

Voelt uw huid trekkerig aan na het douchen, jeukend, met bultjes en reageert uw huid snel op cosmetica producten, temperatuurschommelingen of stress? Een gevoelige tot reactieve huid heeft veel te verduren en kan erg vervelend aanvoelen. Veel mensen denken dat een gevoelige huid een huidtype is. Dit is niet het geval. De gevoelige huid is een huidconditie waar iedereen, ongeacht huidtype, last van kan hebben. Wilt u uw gevoelige huid tot rust brengen en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Een gevoelige huid geeft symptomen zoals roodheid, droogheid, jeuk of een branderig gevoel. Dit komt doordat de natuurlijke huid barrière verstoord is, waardoor vocht verloren gaat en er daardoor irriterende stoffen de huid kunnen binnendringen. Ook is er een overgevoeligheid van de zenuwuiteinde, die pijnsignalen afgeven. Klachten kunnen veroorzaakt worden door interne en externe triggers.

De oorzaak van een gevoelige huid kan erfelijk zijn (vaak bij huidtype I en II) of de huid is in de loop van de tijd gevoelig geworden als gevolg van omgevingsfactoren en levensstijl. Mogelijke oorzaken zijn hormonale veranderingen (zoals zwangerschap of de overgang), stress, medicijnen, weersomstandigheden en gebruik van cosmetica producten voor het verkeerde huidtype.

Heeft u last van een gevoelige huid en wilt u dit graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor een doffe huid:
Milde peelings
– Medisch led licht therapie
– VPL laser
– Skinboosters (skininjectur U225)
– Productadvies

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidcondities/huidtypes

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!