Cosmetisch storende beharing

cosmetisch storende haargroeicosmetisch storende haargroei

Ieder mens heeft haren op zijn lichaam. Helaas hebben veel mensen last van haargroei op plekken waar hij of zij dat liever niet hebben. Sommige mensen hebben enkel donshaartjes, anderen hebben last van dikkere en donkere haren. Normale beharing wordt in de westerse wereld vaak niet op prijs gesteld en wordt vaak in eerste instantie verwijderd door middel van traditionele ontharingstechnieken zoals scheren en harsen. Helaas blijven de haren met deze ontharingstechnieken maar tijdelijk weg. Gelukkig zijn er tegenwoordig technieken om definitief van cosmetisch storende haren af te komen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Cosmetisch storende beharing is normale beharing op plekken waar u ze liever niet wilt hebben. Bij vrouwen zijn de bikinilijn, oksels en benen de meest voorkomende gebieden die als cosmetisch storende beharing kan worden beschouwen. Sommige mensen hebben enkel donshaartjes, anderen hebben last van dikkere en donkere haren. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben. Cosmetisch storende beharing ontstaat meestal in de puberteit.

Cosmetisch storende beharing ontstaat vaak zonder een onderliggend ziektebeeld. Het kan variëren van normale haargroei tot versterkte haargroei. Ook spelen hormonen hierbij een rol. Sommige vrouwen hebben een verhoogd testosterongehalte. Hierdoor kunnen haren dikker en stugger gaan groeien.

Heeft u last van cosmetisch storende haren zoals onder de oksels, de bikinilijn, in uw nek of op uw rug en wilt u hier graag definitief vanaf zijn? Wij nodigen u dan graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor cosmetisch storende haren:
VPL laser ontharen
Elektrisch epilatie

Meest voorkomende problemen

Overzicht ongewenste haargroei

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!