Behandelingen

Injectables

Injectables worden bij ons door een KNMG erkend cosmetisch arts gezet.

De injectables voldoen aan de hoogste kwaliteits – en veiligheidseisen. Informeer uzelf goed alvorens u een keuze maakt bij wie u injectables laat zetten. Ook bieden we skin – en hairboosters (bij haarverlies) aan.

Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Met het verstrijken van de jaren verandert je gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van je huid. Je kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof je gezicht niet meer past bij hoe je je vanbinnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor je weer tevreden zult zijn met jouw uiterlijk.

Ook haarverlies kan behandeld worden met injectables zodat u ook hier een stuk zelfvertrouwen kan herwinnen. Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren. Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het ‘gewoner’ gevonden dan bij vrouwen. Toch hebben veel vrouwen er ook mee te maken, en ze hebben er over het algemeen nog meer moeite mee dan mannen.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij injectables te combineren met andere behandelingen en productgebruik,. Laat u zich hiervoor adviseren/informeren door onze cosmetisch arts en/of huidtherapeuten.

 

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze injectables behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!