Huidverslapping wenkbrauw

Huidverslapping wenkbrauwHuidverslapping wenkbrauw

Heeft u een boze gezichtsuitdrukking, vermoeide blik en/of een beperkt gezichtsvermogen? Bent u hierdoor de hele dag bezig met het optillen van uw wenkbrauwen? Door het verouderingsproces, vaak in combinatie met erfelijke aanleg kan er huidverslapping van de wenkbrauwen ontstaan. Huidverslapping van de wenkbrauwen kan erg storend zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Na verloop van tijd hebben de effecten van de zwaartekracht en de natuurlijke verslapping van de huid als gevolg van veroudering van de huid de neiging om bepaalde delen van het gezicht, zoals de wenkbrauwen, te laten verzakken. Hierdoor kunnen uw wenkbrauwen zodanig zakken dat ze continue zorgen voor een boze of chagrijnige blik.

Door de constante werking van de zwaartekracht in combinatie met verslapping van de huid door ouderdom kunnen de wenkbrauwen gaan hangen. Huidverslapping ontstaat door uitrekking van dieper gelegen bindweefselbandjes. Soms staan de wenkbrauwen al wat lager door erfelijke aanleg. Naast huidverslapping en veranderingen in het skelet kan een overactieve spier rondom de ogen ook een oorzaak zijn van afhangende wenkbrauwen.

Heeft u last van huidverslapping van uw wenkbrauwen en wilt u dit laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor huidverslapping van de wenkbrauwen:
– 
Botox injectabales (allergan)

Tijdens de behandeling van botox wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van botuline toxine van het merk Allergan.

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!