Huidproblemen

Huidveroudering

Net zoals de rest van ons lichaam, ontkomt ook de huid niet aan veroudering. De manier waarop de huid veroudert, kan per persoon echter sterk verschillen en hangt af van veel factoren. Rimpels, zonschade, verslapping en pigmentvlekken zijn bekende tekenen van huidveroudering die vaak als cosmetisch storend worden ervaren. Bent u niet tevreden met de manier waarop uw huid veroudert en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem contact op.

Wij behandelen onderstaande huidverouderingsproblemen:

 

Overzicht huidveroudering

 

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!