Wallen

WallenWallen

Heeft u een paar nachten goed geslapen, maar heeft u nog steeds een vermoeide uitstraling? Wallen onder uw ogen geven u een vermoeide blik. Wallen worden vaak door de war gehaald met donkere kringen, maar zijn echt iets anders. Zeker wanneer u ouder wordt is de kans groter dat u met wallen te maken krijgt. Wallen kunnen hinderlijk en cosmetisch storend zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Het is belangrijk een onderscheid te maken tussen wallen en donkere kringen onder de ogen. Vaak heeft iemand het over wallen, maar bedoelt hij of zij eigenlijk donkere kringen.

  • Wallen zijn grotendeels genetisch bepaald. Het zijn zakjes die ontstaan als er een ophoping is van vocht, vet of overtollig vel onder uw ogen. Met het ouder worden verslapt de huid rondom uw ogen, waardoor u onder het oog een ophoping van huid kunt krijgen. Daarbij verslappen door ouderdom ook de spiertjes rond uw ogen, waardoor het onderhuidse vet de kans krijgt om te zakken.
  • Donkere kringen onder uw ogen zijn blauwige/paarse bloedvaatjes die door uw huid schijnen doordat de huid onder uw ogen erg dun is, want deze bevat geen vetweefsel.

Het vet onder je ogen blijft op zijn plaats door een bindweefselschotje en de spieren die uw ogen omringen. Er zijn een aantal oorzaken voor het ontstaan van wallen onder ogen:

  • Te kleine oogkas voor het vet, genetisch bepaald
  • Verslapping van het bindweefselschotje door huidveroudering
  • Volumeverlies bij de jukbeenderen
  • Externe factoren: luchtvervuiling, Uv-stralen, kou en droogte
  • Erfelijke oorzaak

Begint u de wallen onder uw ogen als cosmetisch storende te ervaren? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor wallen:
– 
Skinboosters (RRS® HA Eyes)
Filler injectables (Teosval, Juvederm)
– Mesoestetic Eyecon behandeling

 

 

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!