Post-inflammatoire Hypopigmentie

Postinflammatoire hypopigmentatie is een lichte verkleuring van de huid door een eerdere beschadiging of ontstekingsreactie van de huid. U ziet het het vaker ontstaan bij mensen met een donkerdere huidskleur, maar het kan in principe bij ieder huidtype ontstaan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Postinflammatoire hypopigmentatie is een verminderde pigmentatie (=hypopigmentatie) van de huid dat is ontstaan na een ontstekingsreactie (=post-inflammatoire) of beschadiging van de huid. Hoe uitgebreid het pigmentverlies is hangt af van de ernst van de ontstekingsreactie

Door een ontstekingsreactie of beschadiging van de huid kunnen de pigmentcellen beschadigd raken, waardoor ze niet meer goed kunnen functioneren. Veel verschillende aandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis en insectenbeten kunnen post-inflammatoire hypopigmentatie geven. Post-inflammatoire hypopigmentie wordt niet veroorzaakt door het gebruik van hormoonzalven.

Vaak komt het pigment in de loop van de tijd weer terug. Dit proces kan versneld worden door blootstelling aan zonlicht. Let er wel op dat je dit verantwoordelijk doet, dus gebruik altijd tijdens zonblootstelling een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Het gebruik van een zonnebank wordt afgeraden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor post-inflammatoire hypopigmentatie:
– 
Camouflagetherapie

 

 

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!