Speciale behandelingen

Plasmamedical behandeling

Altijd al een ooglift gewild, maar nooit de stap durven nemen?

Liften van de bovenste oogleden met Plasmamedical is een unieke, revolutionaire en veilige behandeling voor het liften van de bovenste oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden.

De Plasmamedical – behandeling heeft bovendien een relatief korte hersteltijd. Deze techniek geeft uw oogleden een mooi en liftend geheel. Ook kunnen we de bovenlip rimpels, kraaienpootjes, neuslippen plooi, acne-littekens en vochtwallen onder de ogen behandelen.

Hoe vaak kijk je niet naar jezelf in de spiegel en erger je jezelf aan je oogleden, de streepjescode op je bovenlip of andere rimpels? Waarom zou je er dan niet wat aan laten doen? Dat kan nu met de Plasma ooglift techniek.

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken we samen of je in aanmerking komt voor deze behandeling en wat de mogelijkheden zijn.

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenste oogleden.

Met de Plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

Nadat er een verdovende crème is aangebracht en ca 20 minuten is ingewerkt gaan we heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.

Uw huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft uw oogleden een mooi en liftend geheel.

 

Video

Meest gestelde vragen :

Tijdens een Plasma lift wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u vrij wel onmiddellijk een liftend effect.

Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats waarbij je gezondheid, je wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten worden besproken.

Voor aanvang van de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht, zodat je vrijwel niks zult voelen van de behandeling. De behandeling zelf bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen met de plasma straal. Door de kleine puntsgewijze aanrakingen kan er zeer precies worden gewerkt, waardoor de behandeling nauwkeurig op iedere persoon en iedere indicatie kan worden aangepast.

 

Een Plasma behandeling geschikt is voor:

 • Ooglift (correcties)
 • Kraaienpootjes
 • Fronsrimpel
 • Bovenlip
 • Neuslippen-plooi
 • Acnelittekens
 • Huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes
 • Moedervlekken (naevus) en ouderdomsvlekken
 • Steelwratjes (fibroom / huiduitstulping)
 • Wratten (zoals ouderdomswratten)
 • Xanthelasma (gelige bultjes rond de ogen)
 • Angiomen (kersenwratjes)
 • Littekens en keloïd
 • Striemen (striae)

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Diabetes

Direct na deze behandeling zal de huid al wat strakker zijn en gezien daarnaast ook de collageen en elastine productie in de huid wordt gestimuleerd, zal het resultaat zich tot drie maanden na de behandeling nog verbeteren.

In sommige gevallen is een tweede behandeling noodzakelijk.

Een Plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie ter behandeling van medische en cosmetische indicaties.

Na een Plasmamedical behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast kan zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen.

Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kan soms langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt kunnen ontstekingsremmers zoals Ibuprofen verlichting geven.

Een pijnstiller zoals Paracetamol of Finimal 2x 500 mg mag uiteraard ook.

Direct na de behandeling brengen wij een speciale crème aan die prettig aanvoelt, maar ook wond herstellend en antibacterieel werkt.

Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 2 dagen aanhouden. Koelen met water of een natte washand werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallenvoorkomen.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven). Deze korstjes houden ongeveer 4 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, echter zwemmen en sauna raden wij sterk af. Na 48 uur mag u camouflage aanbrengen.

Als uw huid weer is genezen na ca 7 a 8 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème om zonnebrand te voorkomen. De huid blijft zeker tot 3 maanden na de behandeling gevoelig hiervoor.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een nabehandeling nodig voor een mooi resultaat afhankelijk van het huidoverschot of  de diepte van de rimpels. Deze behandeling kan na circa 6 maanden.

 

Wanneer u deze nazorginstructies goed opvolgt, werkt dit mee aan een snel herstel van uw huid.

De kosten van de behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen.

Medical Beauty Center heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar!

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Voordeel hiervan is dat deze behandelingen niet onder het eigen risico vallen.

Acne behandelingen, definitief ontharen in het gelaat en camouflage worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. Wanneer je het transgender traject doorloopt worden ontharingsbehandeling meestal vanuit de basisverzekering vergoed.

Bij Medical Beauty Center heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Raadpleeg jouw polis of jouw verzekeraar als je wenst te weten of je verzekerd bent en onder welke voorwaarden.

Na de behandeling reken je deze zelf af. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Hierna ontvang je direct per mail een factuur van ons die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Indien je recht hebt op een vergoeding, betaalt je zorgverzekeraar dit aan jou uit.

Resultaten plasma behandeling

Resultaat van onze patiënt voor, tijdens en 7 dagen na de plasma behandeling:

Resultaat van onze patiënt voor, tijdens en 7 dagen na de plasma behandeling:

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!