Epileren

EpilerenEpileren

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitdrukking en uitstraling van uw gezicht. Mooi gevormde symmetrische wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gezicht, geven een frisse uitstraling en laten de ogen meer spreken. Laat uw wenkbrauwen epileren door één van onze schoonheidsspecialiste en/of huidtherapeuten, om zo het juiste model te krijgen.

Het epileren en stylen van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars. Zelfs de kleinste haartjes worden weggehaald. Hierbij kunnen de wenkbrauwen ook geverfd worden voor een nog mooier resultaat.

De eerste keren epileren of harsen kan gevoelig zijn. Na een aantal keren epileren of harsen wordt dit gevoel minder.

Met epileren en/of harsen blijven de haartjes drie tot vijf weken weg.

Overzicht beautybehandelingen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!