Huidproblemen

Pigmentproblemen

Naarmate u ouder wordt, kunnen er naast rimpels en fijne lijntjes ook pigmentvlekken op de huid zichtbaar worden. Hierdoor krijgt u een onregelmatige teint, waardoor u vaak ouder lijkt dan dat u werkelijk bent. We spreken van pigmentstoornissen als er teveel (hyperpigmentatie) of juist te weinig (hypopigmentatie) pigment in de huid aanwezig is. In de onderste laag van de opperhuid zitten de pigmentcellen die pigmentkorrels aanmaken. Uw huid krijgt kleur doordat pigmentkorrels afgegeven worden aan de buitenste laag van de opperhuid. Door de zon of zonnebank neemt het aantal werkzame pigmentcellen en de aanmaak van pigment toe. Hierdoor kleurt de huid bruin. Als dit proces verstoord raakt dan kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Pigmentvlekken kunnen als cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig zijn er behandelingen die pigmentvlekken kunnen verminderen en producten die het pigment onder controle kunnen houden.

Er zijn verschillende vormen van pigmentvlekken te onderscheiden:

Overzicht pigmentproblemen

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!