Behandelingen

Microdermabrasie

Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Dan bieden wij professionele en veilige microdermabrasie behandelingen. Deze behandelingen zijn geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, ook wel mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.

Laser - en lichttherapie behandelingen

Overzicht behandelingen

 

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!