Huidproblemen

Huidoneffenheden

Iedereen heeft ze wel; bultjes, vlekjes, wratjes of kleurverschillen in de huid die ervoor zorgen dat uw huid er vlekkerig en oud uitziet. Huidoneffenheden zijn goedaardige plekjes die vaak als cosmetisch storend worden ervaren. Naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer huidoneffenheden. Deze kunnen ontstaan onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht of erfelijke aanleg. Meestal komen ze voor in het gezicht, decolleté, hals en oksels. Wanneer u zich stoort aan bepaalde huidoneffenheden, dan kunt u deze eenvoudig weg laten halen door één van onze huidtherapeuten.

Wij behandelen onderstaande huidoneffenheden:

Overzicht huidoneffenheden

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!