Huidproblemen

Littekens

Iedereen heeft wel één of meerder littekens op zijn of haar huid. Een litteken is een normale reactie van de huid op een huidbeschadiging, bijvoorbeeld na een brandwond, operatie of ongeval. Het vormen van een litteken kan tot twee jaar na de beschadiging duren en is sterk afhankelijk van de grootte, vorm en de plek van de huidbeschadiging. Hoe dieper de huid beschadigd is, hoe langer het genezingsproces duurt. Verder zijn er een aantal factoren die van invloed zijn op de littekenvorming zoals leeftijd, erfelijke factoren, huidskleur, bijkomende wondinfectie en de lokalisatie van het litteken. Een litteken kan als cosmetisch storend worden ervaren maar kan ook klachten geven zoals een trekkerig gevoel, jeuk en pijnklachten. Gelukkig zijn er behandelmethodes die het uiterlijk van een litteken kunnen verbeteren en klachten verminderen.

Er zijn verschillende littekens te onderscheiden:

Overzicht littekens

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!