Hoe verloopt uw behandeling bij Medical Beauty Center ?

Van intake tot nazorg : u en uw huid staan altijd centraal bij ons !

mbc tijdlijn 05
Aanmelden

Aanmelden gebeurt bij voorkeur telefonisch of per email. U kunt rechtstreeks met ons contact opnemen of op verwijzing van een arts/specialist. Voor aanmelding hebben wij de volgende gegevens nodig: naam, telefoonnummer en email adres. Deze gegevens zijn nodig om een intakegesprek te plannen. Na het maken van de afspraak, ontvangt u diezelfde dag nog een bevestigingsmail met de datum, tijd en adres waar u de afspraak heeft.

mbc tijdlijn 03
Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Dat is het eerste kennismakingsgesprek waarin u uw huidklacht - en/of wens kunt voorleggen. Uw gegevens worden verzameld, de huidklacht of wens wordt besproken, de huid wordt bekeken waarna met u de behandelopties worden besproken. Indien gewenst kan de huidtherapeut u ook een indicatieve kostenraming verstrekken. De intake duurt maximaal 20 minuten en is gratis en vrijblijvend.

mbc tijdlijn 01
Huidanalyse met Observe520X

Na de intake volgt een huidanalyse met de Observe520X. Met behulp van de Observ 520X kunnen we deze, van de buitenkant nog niet zichtbare, huidschade haarscherp in beeld brengen. Dit zorgt er voor dat we de huidschade bij de basis aan kunnen pakken.

mbc tijdlijn 06
Vervolgafspraak

Als u alle benodigde informatie heeft verkregen tijdens de intake en er is een behandelplan samen met u opgesteld, kunt u meteen een vervolgafspraak maken. Dit kan vaak al op korte termijn, wij hebben geen wachtlijsten. Hoeveel weken tussen de behandelingen zitten, is afhankelijk van het soort behandeling.

mbc tijdlijn 07
Informed Consent

Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut u informeren op een begrijpelijke en zo volledig mogelijke wijze over de voorgestelde behandeling. Deze informatie wordt vastgelegd in een document dat u ondertekent en deel uit maakt van uw dossier : het "Informed Consent" formulier.

mbc tijdlijn 02
Voor de behandeling

U wordt uitgebreid geïnformeerd door onze arts en/of huidtherapeute welke producten u kan gebruiken in aanloop naar de behandeling om de resultaten ervan te optimaliseren. Verder krijgt u ook van ons te horen waarmee u rekening dient te houden alvorens u behandeld wordt. Twee dagen van tevoren ontvangt u indien u dat wenst een afspraakherinnering in uw email met datum en tijdstip van uw behandeling.

mbc tijdlijn 06
De behandeling

Op de dag van de behandeling kan u parkeren voor de deur en neemt u plaats in de wachtruimte. De behandelaar komt u halen zodra u aan de beurt bent.
Indien u reeds eerder behandeld bent bespreekt de behandelaar eerst de resultaten van de vorige behandeling met u. Hoe is uw behandeling gegaan, heeft u iets gemerkt, positief ofwel negatief? Heeft u al verlichting van de klacht? Aan de hand van de evaluatie, kunnen wij ons behandelplan bijstellen, dan wel aanhouden.

mbc tijdlijn 04
Na de behandeling

Onze arts en/of huidtherapeuten informeren u uitgebreid over de eventuele nazorg die u in acht moet nemen na de behandeling. Verder krijgt u ook een eerlijk en objectief product advies voor thuisgebruik van producten zodat u de resultaten van uw behandeling kan optimaliseren.
Als u tussentijds vragen en/of klachten heeft aarzel dan niet om gelijk contact met ons op te nemen!

mbc tijdlijn 08
Evaluatie / Follow up

In overleg met de behandelaar krijgt u eventueel na bepaalde periode een evaluatie/follow up met de Observe520X zodat u samen met u behandelaar de resultaten van uw behandeling kan zien en bespreken. Ook wanneer u uitbehandeld bent, houden we een eindevaluatie waarna het behandeltraject wordt afgesloten.