Diffuse roodheid

diffuse roodheiddiffuse roodheid

Heeft u last van blijvende of vlekkerige roodheid in uw gezicht? Diffuse roodheid komt veelvuldig voor bij mensen die van nature sneller rood worden door bijvoorbeeld blozen, alcohol, stress, koorts en opvliegers. Diffuse roodheid kan als cosmetisch storend worden ervaren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Diffuse roodheid is een gelijkmatige rode kleur van de huid die vaak voorkomt op de wangen en neus. De huid kan een rode kleur krijgen door bijvoorbeeld te blozen, het warm worden van de huid, koorts of stress. Deze roodheid gaat vanzelf weer over. Helaas kan dit ook als blijvende roodheid blijven. Diffuse roodheid die blijvend is kan een onderdeel zijn van verschillende huidaandoeningen zoals rosacea, couperose en poikiloderma van civatte.

Het ontstaan van diffuse roodheid heeft vaak te maken met erfelijkheid. Mensen met een lichte huidtype, gevoelige en/of droge huid hebben hier sneller last van. Diffuse roodheid ontstaat doordat een netwerk fijne vaatjes zichtbaar wordt door bijvoorbeeld het slapper worden van de huid, maar het kan ook zonder duidelijke oorzaak aanwezig zijn.

Stoort u zich aan de blijvende of vlekkerige roodheid in uw gezicht en wilt u dit graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor overbeharing:
Medisch led licht therapie
VPL vaatlaser
Camouflagetherapie

Meest voorkomende problemen

Overzicht roodheden

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!