Injectables

Injectables (Allergan)

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt naast rimpels, volumeverlies en veranderde contouren ten gevolge van het ouder worden ook last krijgen van dynamische rimpels. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. Met injectables kunnen we de spieren ontspannen en zo de rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

Heeft u last van overmatig zweten, tandenknarsen of migraine? Ook dan kan een behandeling met botox uitkomst bieden. Mee informatie over de behandelingen leest u op deze pagina.

 

Bij Medical Beauty Center staat kwaliteit en veiligheid op nummer 1!

U wordt behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van veilige en betrouwbare merken

 

Veilig, deskundig en betrouwbaar – KNMG erkende cosmetische arts

Bij Medical Beauty Center worden de behandelingen uitgevoerd in onze kliniek te Hoogerheide door drs. Raymond de Zeeuw.

Sinds 2019 is dr. de Zeeuw officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Hij is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben is hij lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

We gebruiken een van de drie veilige en geregistreerde merken.

Kenmerken:

Bewezen veilig en betrouwbaar product. Lange werkzaamheid

Uitstekend geschikt voor de behandeling van rimpels en overmatig zweten

Hoge klanttevredenheid (97% van de klanten kiest bij een vervolgbehandeling voor dit merk)

Langdurige werkzaamheid (gemiddeld drie tot wel maximaal vijf maanden)

 

Meest gestelde vragen :

Allergan kan worden toegepast om uw dynamische rimpels te doen afnemen. Echter werkt dit op een andere wijze als bijvoorbeeld een filler, wat eveneens kan worden gebruikt om rimpels te verminderen.

Als we ouder worden ontstaan er rimpels en dan met name op die plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is.  De prikkeloverdracht van zenuw naar spier wordt geblokkeerd, zodat deze tijdelijk (dus niet permanent!) minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet kunnen samentrekken, blijft de huid ontspannen en zal de rimpel minder zichtbaar zijn. U zult na enkele maanden na deze behandeling zien dat de spieractiviteit zich weer volledig herstelt. Bij regelmatige behandeling blijft de stof wel langer actief. Maar het resultaat is dus nooit blijvend.

 

 

Expressie rimpels

Tijdens het eerste consult wordt geluisterd naar uw wensen en de verwachtingen van de behandeling. Na deze anamnese en onderzoek van uw gelaat wordt een advies gegeven wat tot het beste resultaat zou kunnen leiden.

Hou er rekening mee dat een vervolgbehandeling voor u nodig blijft, aangezien de werking tijdelijk is.

Een  behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Met een heel klein naaldje wordt in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk.

Overmatig transpireren

Een inspuiting in de huid leidt tot een ongeveer 95% reductie in de zweetproductie. De behandeling heeft nagenoeg geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie blijft intact.

Tijdens de behandeling worden in het gebied om de 1-2 centimeter kleine oppervlakkige injecties gegeven. De meeste cliënten ervaren de injecties  niet als pijnlijk en ondergaan de behandeling zonder verdoving.

 

Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht waar de mimiek het sterkste is, waaronder de fronsrimpel, de rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes.

Een andere toepassing van is een behandeling tegen overmatige transpiratie. Overmatig transpireren (hyperhidrosis) komt veelvuldig voor, dit kan vooral merkbaar zijn onder de oksels maar bijvoorbeeld ook het aan de handen of voeten.

Effect na een behandeling

Enkele dagen na de behandeling begint deze te werken en neemt de spieractiviteit af. Na twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn veel minder diep en de huid zal op termijn steeds gladder worden. Het effect van een behandeling blijft gemiddeld drie tot vijf maanden zichtbaar. Vaak is het zo dat na meerdere behandelingen het effect langer aanhoudt. Om het gewenste resultaat te behouden hebben de meeste mensen om de drie tot zes maanden deze behandelingen nodig.

Effect tegen overmatige transpiratie

Na ongeveer vijf dagen is het effect al enigszins merkbaar. Na twee weken is de zweetproductie maximaal gereduceerd. Mocht een stukje van het behandelde gebied onvoldoende reageren, kan er zo nodig een correctie worden uitgevoerd

De werkingsduur van de behandeling verschilt van persoon tot persoon, gemiddeld drie tot negen maanden. De behandeling kan daarna probleemloos worden herhaald.

Veilig, deskundig en betrouwbaar – KNMG erkende cosmetische arts

Bij Medical Beauty Center worden deze behandelingen uitgevoerd in onze kliniek te Hoogerheide door drs. Raymond de Zeeuw.

Sinds 2019 is dr. de Zeeuw officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Hij is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben is hij lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Behandeling bij expressie rimpels

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken, echter verdwijnt dit doorgaans binnen een half uur tot een uur. De behandeling werkt alleen op de behandelde spier en niet op de rest van het lichaam, waardoor deze behandelingen relatief ongevaarlijk zijn. Er komen vrijwel nooit bijwerkingen voor.

De eerste twee tot vier uur na een behandeling moeten de behandelde spieren veel worden aangespannen, dus u wordt aangeraden bijvoorbeeld veel te fronsen of het voorhoofd op te trekken, maar dat hangt dus af van het behandelde gebied.

Ga de eerste paar uur na de behandeling niet liggen of bukken, maar hou het hoofd zo veel mogelijk rechtop. Make-up of crème mag een uur na de behandeling worden gebruikt. Vermijd intensieve druk of massage van het behandelde gebied de eerste dagen na de behandeling.

Behandeling tegen overmatig transpireren

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken, echter verdwijnt dit doorgaans binnen een half uur tot een uur. De behandeling werkt in op de zweetkliertjes en niet spierniveau of op de rest van het lichaam, waardoor deze behandeling relatief ongevaarlijk is. Er komen vrijwel nooit bijwerkingen voor. Incidenteel een blauw plekje.

De eerste twee dagen na een behandeling adviseren we niet te masseren of wrijven in het behandelde gebied. Daarnaast mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten of een bezoek brengen aan de sauna of zonnebank.

Allergan behandelingen

Rimpels/fronslijnen/kraaienpootjes/voorhoofdslijnen/lift wenkbrauwen/tandenknarsen

Omschrijving Tarief
1 zone 180,00
2 zones 309,00
3 zones 409,00
halve zone 90,00

Overmatig transpireren

Oksels/handen/voeten

Omschrijving Tarief
Hyperhidrosis 50U 375,00
Hyperhidrosis 100U 475,00

Raadpleeg jouw polis of jouw verzekeraar als je wenst te weten of je verzekerd bent en onder welke voorwaarden!

Fronslijnen voor en na

Botox fronslijnen voor en na

Botox fronslijnen voor en na

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!