Migraine

MigraineMigraine

Heeft u opeens last van erge hoofdpijn, waarbij de pijn bonzend is en meestal aan één kant van het uw hoofd? Migraine aanvallen gaan gepaard met erge hoofdpijnen en kunnen wel tot 72 uur duren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Migraine is een hersenaandoening en niet een gewone hoofdpijn. Iedere dag hebben zo’n 70.000 Nederlanders een migraineaanval. Bij vrouwen komt migraine drie keer zoveel voor dan bij mannen. Wanneer iemand een migraine aanval krijg dan ontstaan er klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid en gevoeligheid voor bijvoorbeeld geluid, licht en geur. Het komt vaak voor in families en is voor een gedeelte erfelijk bepaald. Sommige dingen lokken aanvallen uit op vaste momenten. Als vrouw kun je vaak een aanval krijgen in de periode waarin je ongesteld bent.

De oorzaak voor het ontstaan van een migraine aanval is grotendeels onbekend. Het is ook niet bekend waarom de een bijna nooit een aanval heeft, en de ander heel vaak. Het is een stoornis van het deel van de hersenen dat pijn verwerkt. Bij migrainepatiënten is er sprake van een verlaagde prikkeldrempel voor bepaalde prikkelfactoren. Deze prikkelfactoren leiden bij personen zonder migraine niet tot een aanval van hoofdpijn. Migraine patiënten zijn dus overgevoelig voor bepaalde prikkels.

Heeft u vaak last van migraine en wilt u dit graag laten behandelen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op. Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor migraine:
injectabales (allergan)

Met deze kunnen aanvallen voorkomen worden en verlichten de klachten die u ervaart tijdens een aanval. De injectie verlamt de spieren die zorgen voor spierspanningshoofdpijn en voorkomt dat u tijdens een aanval uw spieren erg sterk aanspant.

Tijdens de behandeling wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van het merk Allergan.

Meest voorkomende problemen

Overzicht overige aandoeningen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!