Syringomen

Syringomen zijn goedaardige kleine huidplekjes. Ze worden vaak gezien bij de huid onder de ogen, maar kunnen ook op andere lichaamsdelen voorkomen. Ze geven doorgaans geen klachten, zoals jeuk en pijn, maar kunnen wel als cosmetisch storend worden ervaren. Syringomen kunnen verward worden met gerstekorrels of xanthelasma. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Syringomen zijn goedaardige huidplekjes die ontstaan vanuit de afvoergangetjes van de zweetkliertjes in de huid. De huidplekjes zijn rond tot ovaal, huidkleurig tot geel (soms doorzichtig) en zijn meestal in groepjes gelokaliseerd. Ze ontstaan vaak rondom de oogleden, maar worden soms ook gezien in de oksels, rondom de navel, op de hals en de borst en in de schaamstreek. De huidplekjes worden vaker gezien bij vrouwen dan bij mannen en ontstaan meestal rond de puberteit.

Syringomen ontstaan doordat de buisvormige gedeelten van de zweetklieren gaan groeien, maar waardoor deze gaan groeien, is helaas niet bekend. Waarschijnlijk speelt erfelijkheid en hormonale veranderingen een rol. Aan dit laatste wordt gedacht omdat syringomen vaker voorkomen bij vrouwen in de puberteit. Syringomen kunnen niet voorkomen worden en gaan niet uit zichzelf weg.

Heeft u last van kleine huidplekjes rondom uw ogen of ergens anders op uw lichaam en wilt u deze graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor syringomen:
– 
Plasmamedical behandeling

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidoneffenheden

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!