Injectables

Skinboosters (Skininjector U225)

Uitgekeken op een droge, vale en slappe huid met volumeverlies?

Dan biedt een skinbooster behandeling snel resultaat!

Tijdens een skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een injectievloeistof bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren.

Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Alleen is deze bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van je huid een boost te geven. Bij het gebruik van skinboosters staat huidverbetering centraal en speelt volumetoename slechts een kleine rol.

Bij Medical Beauty Center werken we met Skinboosters van RRS Skinboosters van Skintech.

De RRS®-producten van Skintech vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie.

 • De Hyalift®-lijn voor een hoge dosis hyaluronzuur
 • De Sillisorg-lijn voor een sterke collageenstimulatie.

Skinboosters voor een specifieke indicatie:

 • RRS® HA Whitening bij pigmentproblemen
 • RRS® HA Eyes bij vochtwallen en donkere kringen onder de ogen
 • XL Hair® voor mannen en vrouwen met haarverlies.

Aangevuld met lichaamsbehandelingen zoals

 • RRS® HA Cellutrix voor cellulite en
 • RRS® HA Strimatrix voor de behandeling van striae
Meest gestelde vragen :Skinboosters worden door middel van oppervlakkige injecties in de huid gebracht met de intradermale skininjector U225.  Een behandelplan met skinboosters bestaat uit 4 tot 6 behandelsessies met een interval van 1-2 weken, waarna een zichtbaar en langdurig resultaat wordt verkregen.

Met deze intradermale injector kun je skinboosters toedienen op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil.

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

 

De Skinboosters zijn geschikt vanaf 18 jaar en voor elk huidtype.

SKINBOOSTER GELAAT/LICHAAM:

 • Fijne lijntjes/rimpels
 • Grove huidstructuur
 • Littekens/striae
 • Cellulitis
 • Verslapte huid
 • Droge huid
 • Doffe huid

SKINBOOSTER EYES:

 • Verminderde oogcontouren
 • Oppervlakkige rimpels rond de ogen
 • Vochtwallen (‘puffy eyes’)
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Vermoeide blik

 

Door deze combinatie van hoogwaardige ingrediënten en het injecteren door middel van de U225 skininjector worden de aanwezige cellen intensief gevoed waardoor collageen en elastine extra wordt aangemaakt. Hierdoor krijgt de huid een boost wat resulteert in vermindering van fijne lijntjes en de huid oogt steviger, frisser en jonger met een mooie glow.

De injectables uit de RRS®-productlijn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geregistreerd als CE klasse III-injectable.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden.

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnebank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

De kosten van de behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen.

Medical Beauty Center heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar!

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Voordeel hiervan is dat deze behandelingen niet onder het eigen risico vallen.

Acne behandelingen, definitief ontharen in het gelaat en camouflage worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. Wanneer je het transgender traject doorloopt worden ontharingsbehandeling meestal vanuit de basisverzekering vergoed.

Bij Medical Beauty Center heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Raadpleeg jouw polis of jouw verzekeraar als je wenst te weten of je verzekerd bent en onder welke voorwaarden.

Na de behandeling reken je deze zelf af. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Hierna ontvang je direct per mail een factuur van ons die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Indien je recht hebt op een vergoeding, betaalt je zorgverzekeraar dit aan jou uit.

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze injectables behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!