Fronslijnen

FronslijnenFronslijnen

Zowel vrouwen als mannen kunnen er last van krijgen: fronsrimpel. Dit is een diepe groef tussen je wenkbrauwen en kan zorgen voor een boze of verontrustende uitstraling. Fronslijnen of de fronsrimpel kunnen cosmetisch storend zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel als je huid veroudert. Het wordt omschreven als een permanente of een tijdelijke vouw in het huidoppervlak. Er bestaan allerlei benamingen voor huidrimpels. Zo wordt er gesproken over lijntjes, plooien, vouwen of groeven. Fronslijnen of de fronsrimpel is een dynamische rimpel. Het zijn rimpels die het meest zichtbaar zijn tijdens mimische bewegingen. Dynamische rimpels kunnen al tijdens de puberteit ontstaan. Veel mensen storen zich aan rimpels doordat ze daardoor ouder uitzien en/of dat ze anders uit gaan zien dan dat ze voelen. Een permanente fronsrimpel geeft bijvoorbeeld iemand constant een boze uiterlijk terwijl die persoon zich helemaal niet boos is of chagrijnig voelt.

Fronslijnen op het voorhoofd ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Als je de voorhoofdsspier aanspant, dan vouwt de huid op het voorhoofd zich samen met als gevolg die vervelende fronsrimpel of fronslijnen. Naarmate we ouder worden (vanaf 25e levensjaar) wordt de huid dunner en minder strak omdat er onderhuids minder bindweefsel en elastine wordt aangemaakt. Vanaf die leeftijd merk je dat lijntjes minder snel wegtrekken en gemakkelijker in de huid blijven staan. Als je een sterke mimiek hebt, waarbij je de wenkbrauwen tijdens het praten steeds optrekt, ga je sneller de fronslijnen zien ontstaan in het voorhoofd.

Wilt u graag dat uw fronslijnen of de fronsrimpel minder zichtbaar wordt? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor fronslijnen:
injectables (Allergan)
Skinboosters (Skininjector U225)
Diepe peelings
Microneedling

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!