Onze kliniek

Kwaliteit, veiligheid en privacy

Kwaliteit, veiligheid en privacy staan centraal in onze kliniek.

Kwaliteit speelt een belangrijke rol in alle behandelingen van Medical Beauty Center. Elke dag werken wij aan de verbetering van de kwaliteit van onze zorg. Wij vragen dan ook regelmatig wat onze klanten vinden van onze dienstverlening en werken daarvoor samen met Qualizorg, een door alle zorgverzekeraars erkende kwaliteitscontrole instantie. Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg.

In 2020 zijn we gecertificeerd door Qualizorg met een algemene beoordeling van 9,6. Zie certificaat hieronder.

We werken uitsluitend met veilige. medisch gecertificeerde apparatuur en volgens veilige procedures. Per 26 mei 2021 gingen de nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR) van kracht. Zo kan een product in een andere CE klasse vallen en moet het voldoen aan strengere veiligheids- en kwaliteitseisen.

Ook bij de pigmenten die we gebruiken bij medische tatoeage en permanente make-up staat uw gezondheid en veiligheid centraal. Zij voldoen aan de nieuwe Reach richtlijn vanuit Europa. Per 1 januari 2022 gingen de nieuwe Europese richtlijnen genaamd REACH 2022 in. De richtlijnen is een samenwerking van Europese landen om de regels met betrekking tot tatoeage en permanente make-up te centraliseren.

Certificaat Qualizorg 2020

Ook uw privacy is vanaf het eerste contact gewaarborgd bij ons. Wij voldoen aan de nieuwe, Europese AVG wetgeving en werken hiervoor samen met European Lawyers. Zij zijn gespecialiseerd in de nieuwe AVG wetgeving en begeleiden onze organisatie t.e.m. de audit. Zie verklaring hieronder.

AVG verklaring
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!