Behandelingen

Speciale behandelingen

Medical Beauty Center biedt ook gespecialiseerde behandelingen aan zoals microneedling, littekentherapie, cryotherapie, dieptereiniging, plasma medical behandeling, camouflagetherapie, elektrisch epileren, ultrasoon, sclerocompressietherapie, bindweefselmassage en microdermabrasie.

Deze kunnen in combinatie met andere behandelingen ingezet kunnen worden om een optimaal resultaat te bereiken voor uw huid.

Hieronder vindt u een overzicht.

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!