Injectables

Filler injectables (Teosyal)

Filler behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts Drs R. de Zeeuw. Hij is wettelijk bevoegd zich cosmetisch arts KNMG te noemen.

Vanaf 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’ beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aan de aantoonbaar wél bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden.

Vraag dus altijd of uw cosmetisch arts KNMG erkend is !

Fillers hebben van oorsprong een medisch doel: ze zijn bedoeld om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische­ ingreep of om de symptomen van bijvoorbeeld aids te bestrijden. Dat is dus een ander doel dan injecties met de spierontspanner botulinetoxine type A, ook wel bekend onder de merknaam Botox.

In tegenstelling tot Botox hebben fillers oorspronkelijk een medisch doel namelijk het herstellen van de de natuurlijke lichaamsvorm na een chirurgische ingreep.

Fillers bevatten hoofdzakelijk hyaluronzuur dat als vloeistof wordt onder de huid wordt gespoten en trekt daar vocht aan, dat het ook vasthoudt. Op deze wijze worden kuiltjes, rimpels of lege ruimtes opgevuld.

Belangrijk is dat wij alleen afbreekbare van natuurlijke oorsprong gebruiken en dus geen permanente fillers gebruiken.  De vloeistof hyaluronzuur is immers lichaamseigen en afbreekbaar.

Behandelingen worden uitgevoerd met Teoysal.

Wat is Teosyal?

Teosyal

Teosyal is de merknaam van een filler die gemaakt wordt door de Zwitserse firma Teoxane, bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Het heldere materiaal bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Teosyal is een gel en kan in veel verschillende delen van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de diverse toepassingsgebieden verschillende diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Fillers kunnen een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als het gezicht ouder wordt. Teosyal kan worden gebruikt om uw huid gladder te maken, de contouren van het gezicht ronder en de lippen voller te maken. De veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van Teosyal is voor veel mensen een reden om hiervoor te kiezen.

Teosyal wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 tot 12 maanden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat vast te houden.

Meest gestelde vragen :

Het werkzame bestanddeel in vele fillers is hyaluronzuur dat van oorsprong al in het lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat de huid elastisch en vochtig blijft. De hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam neemt af als we ouder worden waardoor rimpels in de huid ontstaan. Door een filler in de rimpels in te brengen wordt het natuurlijke hyaluronzuur aangevuld en de rimpels opgevuld. Het hyaluronzuur zal  langzaam worden afgebroken waardoor het effect 9-12 maanden aanhoudt.

Teosyal behandelingen

De behandeling met Teosyal verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers. Teosyal wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Zodra Teosyal zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat. Zo kan het ook volume genereren in andere delen van het gezicht, zoals lippen, jukbeenderen, kin, wangen, wenkbrauwen, etc.

Teosyal heeft een korte hersteltijd. Behalve enige roodheid, zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Het enige wat u gedurende de eerste dagen na de behandeling moet vermijden is hard wrijven op het behandelde gebied of sterk de lippen tuiten indien deze zijn behandeld. Ook kunt u het beste extreme temperaturen vermijden tot twee weken na de behandeling.

Teosyal is verrijkt met Lidocaïne, wat een verdovende werking heeft. Hierdoor verloopt de rimpelbehandeling voor u zo comfortabel mogelijk.

 

Fillers (hyaluronzuur) Teosyal

Fijne lijntjes gelaat: lijntjes bovenlip en lipvergroting

Medium en diepere lijnen gelaat, plooien, neuslippenplooi

Afhangen mondhoekjes (marionette lijnen), kaaklijn

Wallen, kringen onder de ogen

Behandeling van de slapen (temporaalregio)

Volumeverlies gelaat, inclusief wangen, jukbeenderen en kin

Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na 3-6 weken kan het nodig zijn de behandeling te herhalen voor het mooiste resultaat. Na ongeveer 9 tot 16 maanden (afhankelijk van de locatie), als de hyaluronzuur (non-permanente filler!) is afgebroken, kan er opnieuw worden ingespoten.

Filler behandelingen zijn veilig.  Voorwaarde is wel dat de filler op de juiste manier en door de juiste persoon worden geïnjecteerd.

Veilig, deskundig en betrouwbaar – KNMG erkende cosmetische arts

Bij Medical Beauty Center worden de botox behandelingen uitgevoerd in onze kliniek te Hoogerheide door drs. Raymond de Zeeuw.

Sinds 2019 is dr. de Zeeuw officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Hij is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben is hij lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Wij maken uitsluitend gebruik  van A-merken niet-permanente fillers. Hyaluronzuur fillers zijn van nature niet gevaarlijk.

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling en ontstaat er soms een blauw plekje. Deze effecten zullen na 1-2 dagen weer zijn weggetrokken. De non permanente hyaluronzuurhoudende fillers, worden uiteindelijk geheel door het lichaam verwerkt. Het zijn volkomen veilige vulmiddelen en kunnen geen allergische reacties geven.

 

Fillers (hyaluronzuur) Teosyal

Fijne lijntjes gelaat: lijntjes bovenlip en lipvergroting

Medium en diepere lijnen gelaat, plooien, neuslippenplooi

Afhangen mondhoekjes (marionette lijnen), kaaklijn

Wallen, kringen onder de ogen

Behandeling van de slapen (temporaalregio)

Volumeverlies gelaat, inclusief wangen, jukbeenderen en kin

Omschrijving Tarief
Teosyal RHA1 en RHA Kiss (0,7 ml) – 1,0 ml met lidocaine €350,00
Teosyal RHA2 en Redensity II – 1,0 ml met lidocaine €375,00
Teosyal RHA3 – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Teosyal RHA4 – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Teosyal Deep Lines – 1,0 ml met lidocaine €375,00
Intake gratis

Medical Beauty Center heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar!

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Voordeel hiervan is dat deze behandelingen niet onder het eigen risico vallen.

Acne behandelingen, definitief ontharen in het gelaat en camouflage worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. Wanneer je het transgender traject doorloopt worden ontharingsbehandeling meestal vanuit de basisverzekering vergoed.

Bij Medical Beauty Center heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Raadpleeg jouw polis of jouw verzekeraar als je wenst te weten of je verzekerd bent en onder welke voorwaarden.

Na de behandeling reken je deze zelf af. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Hierna ontvang je direct per mail een factuur van ons die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Indien je recht hebt op een vergoeding, betaalt je zorgverzekeraar dit aan jou uit.

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!