Golfbalkin

GolfbalkinGolfbalkin

Heeft u last van deukjes of putjes in uw kin terwijl u praat of bij het uiten van bepaalde emoties? Een gespannen en overactieve kinspier trekt aan de huid waardoor er bij het praten of het tuiten van de lippen putjes en deukjes kunnen ontstaan. Dit wordt een ‘golfbalkin’ genoemd. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Naarmate u ouder wordt kunt u last krijgen van putjes of deukjes in uw kin, dit kan eruit zien als het oppervlak van een golfbal. Deze putjes of deukjes worden zichtbaarder wanneer je de spieren rondom je mond aanspant, bijvoorbeeld bij het tuiten van je lippen. De zichtbaarheid van de deukjes en putjes is bij iedereen anders.

Deukjes en putjes in de kin ontstaat in de meeste gevallen door een overactieve kinspier (musculus mentalis). Hierdoor laat de kinspier putjes en deukjes zien die vergelijkbaar zijn met cellulitis op de billen, dijen en benen. De kinspier krimpt naarmate u ouder wordt. Hierdoor gaat hij van binnenuit ‘trekken’, wat de zichtbaarheid van putjes vergroot. Mensen die een overbeet hebben of hadden, hebben een grotere kans om een golfbalkin te ontwikkelen. Zowel mannen als vrouwen kunnen een golfbalkin krijgen.

Gelukkig is een golfbalkin vrij eenvoudig te behandelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor een golfbalkin:
– 
Botox injectables (Allergan)

Tijdens de behandeling van botox wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van botuline toxine van het merk Allergan.

Meest voorkomende problemen

Overzicht overige aandoeningen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!