Overmatig zweten

Overmatig zwetenOvermatig zweten

Zweten is een normale functie van het lichaam, maar als u teveel zweet of transpireert kan dit erg vervelend zijn. Hyperhidrosis is de benaming voor teveel zweten of transpireren. Hyperhidrosis kan schaamte op het werk of in gezelschap met zich meebrengen en daardoor kan het moeilijk worden normale dagelijkse bezigheden uit te voeren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen :

Hyperhidrosis betekent overmatig zweten. Zweten is een normale functie van het lichaam en één van de belangrijkste manieren waarop het lichaam afkoelt. Sommige mensen produceren zo veel zweet dat ze er last van hebben. Het te veel zweten kan over het hele lichaam voorkomen, maar wordt meestal gezien bij de oksels, de handen, het gezicht en de voeten. Ongeveer één op de 100 mensen heeft last van hyperhidrosis. Het begint vaak in de tiener- of twintiger jaren.

Het is niet bekend waarom de één wel hyperhidrosis ontwikkeld en de andere niet. Mogelijk speelt erfelijkheid een rol. Hyperhidrosis wordt veroorzaakt door overactiviteit van de eccriene zweetklieren. Deze klieren bevinden zich bijna overal op het lichaam, maar vooral op de voetzolen, handpalmen en in de oksels. Hyperhidrosis kan ook door een ander probleem komen, bijvoorbeeld doordat iemand veel te zwaar is, het gebruik van bepaalde medicatie, psychische problemen of een ziekte.

Heeft u last van hyperhidrosis en wilt u dit graag laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

Wij bieden de volgende behandeling aan voor overmatig zweten:
injectabales (allergan)

Tijdens de behandeling van botox wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van het merk Allergan.

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht overige aandoeningen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!