Behandelingen

Laser – en lichttherapie

Lasertherapie staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. Bij de behandelmethode worden beschadigingen op celniveau gerepareerd. Op deze manier kan lasertherapie pijn verminderen, ontstekingen remmen en herstelprocessen versnellen.

Lichttherapie. Zonlicht heeft een gunstig effect op sommige huidziekten. Het zonlicht werkt o.a. ontstekingsremmend, zorgt voor een vitamine D aanmaak in het bloed en kan een gunstig effect hebben op organen, spieren en gewrichten. Dit heeft te maken met een bepaald deel van het zonlicht, het Uv-licht. Dit Uv-licht is onderverdeeld in drie soorten: UV-A, UV-B en UV-C. UV-C is gevaarlijk en komt op aarde vrijwel niet voor. UV-A licht wordt ook gebruikt bij zonnebanken. UV-A en UV-B licht worden gebruikt bij lichttherapie. UV-C licht niet.

We kunnen het effect van zonlicht nadoen met kunstmatige lichtbronnen. Bij lichttherapie maken we gebruik van kunstlicht. Veel mensen brengen lichttherapie in verband met radiotherapie (bestraling). Dat is een misverstand: lichttherapie heeft niets te maken met radioactieve straling.

Laser - en lichttherapie behandelingen

Overzicht behandelingen

 

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!