banner_dreamsteam

Couperose

Last van couperose of rosacea?

Maak kennis met de meest effectieve en recente behandelingsmogelijkheden van Medical Beauty Center, de cellulitis-specialist voor de regio Bergen op Zoom en Zuidwesthoek.

Om voor jou de stap naar professionele hulp wat makkelijker te maken bieden we je eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreekt de huidtherapeut de meest effectieve behandelmogelijkheden en geeft een indicatie van de kosten.

Cellulitis is een symptoom van lipoedeem.

Vergoeding

Wat u precies vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende verzekering en welke polis u heeft. U kunt daarom het beste informeren bij uw zorgverzekeraar.

Medical Beauty Center heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Behandelmogelijkheden

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. De karakteristieke kleine haarvaatjes op de wangen (teleangiectasieen) staat bekend als couperose. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt daarom ook wel acne rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

We beschikken over diverse behandelmethodes voor couperose en rosacea.

Therapeutische peelings

IPL Lichtflitstherapie

Diode laser

– Plasmamedical 2 pen

– Cryotherapie

Productadvies